Go Back

Fastfwd Belgium verwelkomt Securex als partner om de verdere digitale evolutie in België te ondersteunen

Fastfwd Belgium, een initiatief gelanceerd door Stefan Dierckx (Projective& Exellys) & Jürgen Ingels (Smartfin Capital), verwelkomt HR-dienstverlener Securex aan boord om de verdere groei en evolutie van het initiatief te ondersteunen.

Fastfwd Belgium wil Belgische ondernemingen ondersteunen in hun digitalisatietrajecten door hen zeer concrete en pragmatische tools aan te reiken.Deze moeten samen een blauwdruk vormen voor de digitale transformatie in tal van organisaties in de private, non-profit en publieke sector. Securex is Fastfwd’s nieuwste partner en zal helpen bij de verdere ontwikkeling van het initiatief.

“De meer dan 1.000.000 kmo’s in ons land kunnen op vlak van digitalisering eenextra duwtje in de rug gebruiken. Securex ondersteunt met zijn – deels digitale -HR-dienstverlening vandaag al zeer veel bedrijven en is daarom een heel geschikte partner om zich bij Fastfwd Belgium aan te sluiten”, zegt Stefan Dierckx, mede-initiatiefnemer van Fastfwd Belgium.

Jocelyn Darbroudi, Chief Information Officer van Securex, vult aan: “Securex kijkt ernaar uit om met onze expertise bij te dragen tot de verdere uitbouw van Fastfwd Belgium. Als HR-dienstverlener zien we elke dag voor kmo’s uitdagingen, maar vooral opportuniteiten op vlak van digitalisering. Een goed digitaliseringstraject zorgt voor efficiëntie, een centraal HR-overzicht en levert inzichten op door verschillende HR-aspecten te integreren en te linken. Zo kan slimme digitalisering unieke voordelen opleveren voor ondernemers, kmo-bedrijfsleiders en HR professionals. Met Fastfwd Belgium kunnen we helpen om digitalisering toegankelijker te maken voor kmo’s.”

Fastfwd Belgium is een coöperatie van Belgische digitale leiders met éénzelfde doel: België en zijn bedrijven futureproof maken door in te zetten op digitalisering.Dankzij samenwerkingen met bedrijven zoals Securex, UnifiedPost en NRB krijgt het initiatief heel wat inzichten over de huidige uitdagingen van de Belgische KMO’s.

Stefan Dierckx: “Op basis van de inzichten verworven via onze partners ontwikkelen wij behoefte gerichte en concrete hulpmiddelen. Zij die dagelijks met alle soorten Belgische ondernemingen in contact staan weten uiteraard goed wat er op de markt speelt. Daarom dat bedrijven zoals Securex van groot belang zijn voor de verdere uitwerking van Fastfwd Belgium.”

Bedrijven zoals Securex zijn dankzij hun netwerk en kennis van de kmo-markt cruciaal voor de verdere evolutie van Fastfwd Belgium. De dienstverlening van Securex is volledig gericht op het ondersteunen van starters, werkgevers en zelfstandigen in alle fasen van hun projecten en over alle afdelingen heen. Eenpartnerschap met Securex geeft Fastfwd Belgium toegang tot een zeer breed publiek dat gratis alle aangereikte tools van Fastfwd Belgium kan gebruiken voorhun digitale transformatie.

Author:
Stefan Dierckx
CEO, Projective & Exellys

Hoe digitaal zijn de Belgische bedrijven echt?

Bekijk het volledige rapport