Go & See

Laat je inspireren door de digitale leiders

Go & See Cover Image Fastfwd Belgium
Arrow Down - Fastfwd Belgium

Waarom?

België telt al heel wat digitale leiders. Bedrijven die met succes de digitale transformatie hebben doorgevoerd en die er volop de vruchten van plukken. Laat je inspireren door hun verhaal en ervaringen.

Wat?

Het senior management van kleine en grote ondernemingen kan deelnemen aan een Go & See sessie om te leren uit de ervaringen van onze lokale digitale leiders. Deze kijk-en-leer sessies bieden een antwoord op alle mogelijke vragen:
- Hoe begin je als bedrijf aan een digitale transformatie?
- Welke tools heb je nodig?
- Hoe meet je vooruitgang?
- Wat zijn de grootste uitdagingen?
- Wat zijn de best practices?
- …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ambitie

Onze ambitie is om vanaf september Go & See sessies te organiseren bij 50 Belgische bedrijven en zo senior managers te inspireren.

De bedrijven

De Go & See bedrijven worden de komende weken geleidelijk toegevoegd en de sessies zullen plaatsvinden vanaf september 2021. De exacte data worden binnenkort gecommuniceerd.

VDAB
VDAB

25/11/2021

coming soon

Dat er een ‘war for talent’ aan de gang is moeten we u niet meer uitleggen. Maar wat is de functie van de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) in deze periode van nijpende tekorten in verschillende sectoren? En misschien nog interessanter, in welke mate speelt technologie een rol in het begeleiden naar werk, het aanscherpen van competenties en het matchen van talent.

KBC bestaat al sinds 1998 en met 12 miljoen klanten en meer dan 41.000 werknemers is het alleen maar logisch dat zij doorheen de jaren ingezet hebben op digitalisering. Benieuwd naar de digitale lessons learned van een van de grootste banken uit ons land? Ontdek het hier!

Odoo omschrijft zichzelf als ‘het enige platform dat een bedrijf nodig heeft’. Dit doen ze door een resem aan gemakkelijk te integreren bedrijfsapplicaties aan te bieden. Met 7 miljoen gebruikers kan je stellen dat dit al aardig gelukt is. Benieuwd hoe dit Waals bedrijf in de laatste jaren is uitgegroeid tot een wereldspeler met meer dan 950 werknemers en 2550 partners? Schrijf je dan nu in!

Belfius
Belfius

coming soon

Als een van de grootste bank en verzekeraars van België heeft Belfius de laatste jaren, onder meer door hun radicale ‘mobile first’ strategie, een sterk digitaal parcours afgewerkt. Hun eigen app werd onlangs zelfs verkozen als de #1 banking app wereldwijd. Wil jij graag van het Belfius management leren hoe zij erin geslaagd zijn om hun digitale visie (op vlak van technologie, klantgerichtheid, het begeleiden en omscholen van medewerkers, etc.) door te vertalen in heel de organisatie? Registreer dan vandaag nog!

Benieuwd naar de impact van digitalisering in de farmaceutische sector? UCB, een Belgische biofarmaceutische multinational, is actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van biofarmaceutische geneesmiddelen.

Port of Antwerp
Port of Antwerp

coming soon

Als tweede grootste haven van Europa, is de haven van Antwerpen een belangrijke levensader voor de Belgische economie: meer dan 300 lijndiensten naar meer dan 800 bestemmingen zorgen voor wereldwijde connectiviteit. Trouw aan haar missie ‘Thuishaven als hefboom voor een duurzame toekomst’ wil de haven van Antwerpen flexibel inspelen op een snel evoluerende maritieme markt. De nadruk ligt daarbij op samenwerking, een groot aanpassingsvermogen, een sterke focus op innovatie en digitalisering, en op duurzaam toegevoegde waarde, alsook op verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving. Wil jij meer weten over hoe deze wereldspeler aan de digitale top blijft? Schrijf je dan nu in!

Alken Maes
Alken Maes

coming soon

Brouwerij Alken-Maes is het op een na grootste brouwbedrijf van België en maakt sinds 2008 deel uit van de Heineken groep. Hoewel er in de sector veel liefde is voor ambacht en traditie, is Alken-Maes een zeer innovatieve brouwerij waar technologie een belangrijke hefboom is in elk fase van zowel het productieproces als alles wat daarna volgt. Benieuwd naar hun (technologisch) verhaal? Schrijf je dan nu in voor deze Go & See sessie.

Deliverect
Deliverect

coming soon

Deliverect integreert alle online bestellingen in bestaande kassasystemen en biedt omnichannel restaurants een hele reeks beheertools om hun operationele flow te perfectioneren, zowel in het restaurant als in de keuken. Ben je, net als ons, benieuwd naar hoe deze Gentse SAAS scale-up in minder dan 3 jaar tijd is uitgegroeid tot een wereldspeler die de ene mijlpaal na de andere bereikt? Schrijf je dan nu in!

Billtobox
Billtobox

coming soon

Bill To Box (door Unified Post) zorgt ervoor dat iedere ondernemer altijd en overal digitaal verbonden is met zijn accountant. Hun slimme technologie rekent af met stapels papier en dikke mappen. Benieuwd naar hoe Bill To Box nu exact voor disruptie zorgt? Ontdek het tijdens deze Go & See sessie.

Guardsquare
Guardsquare

coming soon

Cyber security is een van de grootste uitdagingen voor de huidige generatie CIO’s en lijkt alleen maar aan belang te winnen. Het Leuvense Guardsquare focust op de bescherming van mobiele apps en met succes zo blijkt. Sinds hun opstart in 2014 zijn ze intussen uitgegroeid tot een bedrijf met bijna 100 medewerkers en lijken de awards (DataNews, Deloitte, EY, Red Herring, etc.) zich op te stapelen. Benieuwd naar het geheim achter dit succes? Schrijf je dan nu in!

Mediahuis
Mediahuis

coming soon

Mediahuis is het internationale mediabedrijf achter een brede waaier van crossmediale merken. Nieuwsconsumenten hebben 24/7 toegang tot het journalistieke hart van hun merken via verschillende platformen. Hiernaast zijn ze ook een strategische partner voor adverteerders die met hen meedenkt en commerciële oplossingen aanreikt. Benieuwd naar hoe Mediahuis er in slaagt om te blijven innoveren in een sector die, net door technologie, meer en meer onder druk lijkt te staan? Schrijf je dan nu in.

Euroclear
Euroclear

coming soon

Euroclear is een financiële dienstverlener gespecialiseerd in de afwikkeling van effectentransacties en het bewaren van deze effecten. Euroclear is hiermee de grootste internationale centrale effectenbewaarinstelling ter wereld. Het verwerkt binnenlandse en internationale effectentransacties, in obligaties, aandelen, derivaten en beleggingsfondsen in meer dan 90 landen. Sinds 1968 zitten ze op de eerste rij wat betreft digitalisering in de financiële wereld. Hun grootste lessons learned delen ze hier.

Dit Belgisch bedrijf wordt wereldwijd erkend als de leider op vlak van live video technologie. Van live verslaggeving van voetbal matchen of festivals tot talkshows en nieuwsuitzendingen, de technologie van EVS is ongetwijfeld al op jouw TV scherm gepasseerd. Ze creëren naar eigen zeggen ‘return on emotion’. Hoe ze dat doen in een snel veranderend landschap ontdek je tijden hun Fastfwd Go & See sessie.

Materialise
Materialise

coming soon

Met meer dan 30 jaar is Materialise een pionier op vlak van 3D printen. Wat begon als een spinoff van de Katholieke Universiteit van Leuven is intussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een 1.500-tal werknemers. Benieuwd naar hoe ze blijven innoveren op het kruispunt van software development en 3D printen? Ontdek het hier.

Cegeka
Cegeka

coming soon

Cegeka werd opgericht in 1992. Ondertussen is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 5.000 medewerkers die meespeelt in de top van de IT-wereld. Wil je graag een blik achter de schermen bij een strategische partner van de Vlaamse overheid? Dan is dit je kans.

Silverfin
Silverfin

coming soon

Een constant overzicht van alle financiële data binnen de organisatie? Daar zorgt Silverfin voor! Door het automatiseren van traditionele afsluit workflows verhogen ze de efficiëntie, nauwkeurigheid én winstgevendheid van hun klanten. Daarnaast zorgen hun krachtige analyse en reporting tools ervoor dat beslissingen steeds kunnen worden gepasseerd op realtime en betrouwbare data. Benieuwd hoe dit Belgisch cloud platform gegroeid is tot de globale speler die ze vandaag zijn? Schrijf je dan nu in.

NRB helpt zijn klanten te navigeren in het snel veranderende technologische landschap. Ze staan hun klanten bij in het beheer, de optimalisatie en de transformatie van hun business met behulp van een complete portefeuille aan ICT-diensten en -oplossingen.

Telenet
Telenet

evenement afgelopen

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group altijd op zoek naar de perfecte ervaring voor zijn klanten. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot een enorme sprong voorwaarts op digitaal vlak. Wil je alles leren over hoe een van de grootste telco's van het land hun digitale uitdagingen heeft aangepakt en daarbovenop de prestatiemeting in de hele organisatie radicaal heeft veranderd? Registreer nu!

Kinepolis
Kinepolis

coming soon

Ook op vlak van entertainment staat technologie niet stil en al zeker niet in de film en bioscoop industrie. Kinepolis is met 110 bioscopen in 9 landen al enige tijd marktleider in België en de organisatie heeft sinds haar beursgang in 1998 een flinke groei doorgemaakt. Benieuwd naar hoe Kinepolis technologie als hefboom gebruikt en hoe de (technologische) toekomst van de cinema eruit zal zien? Schrijf je nu in.

Showpad
Showpad

coming soon

Sinds hun opstart in 2011 heeft dit Gents sales enablement platform een indrukwekkend parcours afgelegd. In 10 jaar tijd hebben ze 185 miljoen dollar aan funding opgehaald en zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler met meer dan 1.200 klanten in +50 landen. Ondertussen hebben ze 450 mensen aan boord die werken vanuit hun kantoren Gent, Chicago, London, München, San Francisco, München en Wroclaw. Benieuwd naar hun traject? Schrijf je dan nu in voor deze gratis Go & See sessie!

Imec
Imec

evenement afgelopen

De Vlaamse organisatie Imec is sinds z’n start in 1984 uitgegroeid tot een wereldvermaard onderzoekscentrum voor nano-elektronica en alles wat met digitale technologie en innovatie te maken heeft. Dankzij een intense samenwerking met de industrie brengt Imec jaarlijks meer dan 350 miljoen euro buitenlands kapitaal naar Vlaanderen. Wat zijn hun grootste lessen uit de laatste 35 jaar? Ontdek het tijdens deze Go & See sessie.

Nexuzhealth
Nexuzhealth

coming soon

Nexuzhealth is Vlaams marktleider in het beheer van elektronische patiëntendossiers. Opgericht in 2016 door UZ Leuven en Cegeka, bouwt het op 25 jaar ontwikkeling aan het Klinisch Werkstation binnen UZ Leuven. Nexuzhealth combineert zo de jarenlange ervaring van beide organisaties in ICT en gezondheidszorg met de passie van een startup. Ontdek in onze Go & See sessie hoe zij zijn omgegaan met de uitdagingen die de laatste maanden met zich mee hebben gebracht.

Iedereen die ooit in een vergaderruimte is geweest, kent Barco waarschijnlijk van hun Clickshare productlijn. Maar wist je dat deze internationale speler in 1934 als radiotechnologiebedrijf begon? Benieuwd naar dit indrukwekkende verhaal over innovatie, pivots en groei? Schrijf je dan hier in voor deze Go & See-sessie en ontdek het uit de eerste hand!

Nieuwe sessies en data meteen in je mailbox?

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrieven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Registreer

Meld je hieronder aan om een ​​Go & See inspiratiesessie bij te wonen. Houd er rekening mee dat er slechts 15 plaatsen beschikbaar zijn per Go & See en dat je registratie pas geldig is als je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen van het Fastfwd Belgium-team.

Thanks for registering for our Go & See session.
We’re currently figuring out the exact details of the session and will be in touch shortly.
We hope to see you soon, The Fastfwd Belgium team.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gangmakers

Geert Van Mol - CDO, Belfius - Fastfwd Belgium

Geert Van Mol

CDO, Belfius

Danielle Jacobs - CEO, Beltug - Fastfwd Belgium

Danielle Jacobs

CEO, Beltug

Jan Dobbenie - CIO, VDAB - Fastfwd Belgium

Jan Dobbenie

CIO, VDAB

Danielle Jacobs - CEO, Beltug - Fastfwd Belgium

Ruben Schaubroeck

Senior Partner, McKinsey

Ruben Schaubroek - Senior Partner, McKinsey - Fastfwd Belgium

Stefan Dierckx

CEO, Projective & Exellys

Daan De Wever - CEO, Destiny - Fastfwd Belgium

Daan De Wever

CEO, Destiny

Bjorn Van Reet - CIO, Kinepolis - Fastfwd Belgium

Bjorn Van Reet

CIO, Kinepolis

Erwin Verstraelen - CDO & CIO, Port of Antwerp - Fastfwd Belgium

Erwin Verstraelen

CDO & CIO, Port of Antwerp

Stan Nimmegeers - Digital Innovation & Strategy, Belfius - Fastfwd Belgium

Stan Nimmegeers

Digital Innovation & Strategy, Belfius